Home

Nieuws

Volg het coronawebinar van Werkgeverslijn

Arbeid in de tuinbouw is door corona punt van grote zorg. Daarom belegt de Werkgeverslijn op 18 maart een webinar.

Op 18 maart om 13.00 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Alle fysieke informatiebijeenkomsten over arbeid en wat er wel en niet kan en mag, zijn uiteraard afgebalzen. Maar de informatiebehoefte is alleen maar groter geworden. Vandaar deze mogelijkheid om live vanuit huis of het bedrijf antwoorden te horen op de meest gestelde vragen en zelf ook vragen te stellen.

Verzamelplek

De Werkgeverslijn, een door alle agrarische sectororganisaties en de vakbonden ondersteunde vraagbaak, is nu door de speciale Taskforce Arbeid als verzamelplek voor alle coronavragen aangewezen. Ook de invenstarisatie van vraag en aanbod van personeel vindt plaats via dit platform.

Aanmelden

Wie mee wil kijken, kan zich aanmelden op de website van de Werkgeverslijn. Als u niet live mee kunt kijken, kunt u aangeven dat u de webinar graag later terug wilt kijken in het aanmeldformulier.

Lees meer over het coronavirus in dit dossier.

Download op FoodAgribusiness.nl de gratis whitepaper Het vaccin voor jouw business en kijk de webinars over ondernemen in coronatijd terug:

Hoe creëer ik financiële ruimte in tijden van crisis?
Wat is het effect van corona op de afzetketen?
Kansen zien in tijden van crisis

Of registreer je om te kunnen reageren.