Home

Nieuws

Nieuwe financieel directeur The Greenery komt van buiten

The Greenery heeft een nieuwe financieel directeur aangesteld. Arthur Swijter volgt Philip Limvers op. Swijter komt uit de auto-industrie, waar hij 3 jaar financieel directeur was bij Stern Groep. Hij werkte ook in de internationale distributie van geneesmiddelen en gezondheidsproducten (Walgreen Boots) en begon bij Philips.

Tweekoppige directie

Swijter (53) vormt de directie met topman Steven Martina, die in 2016 werd aangesteld vanuit de organisatie. Swijter volgt Limvers op die in november 2018 heeft aangekondigd te vertrekken na afloop van zijn contract. Swijter is voor 4 jaar benoemd.

Arthur Swijter, nieuwe financieel directeur The Greenery. - Foto: The Greenery
Arthur Swijter, nieuwe financieel directeur The Greenery. - Foto: The Greenery

Brede ervaring

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Bas Feijtel noemt zijn ervaring buiten de groente- en fruitsector als grote pluspunt. “Zijn brede ervaring binnen Finance, zijn ervaring met Supply Chain en de bekendheid met en ervaring binnen retail geven alle vertrouwen dat Arthur een hele belangrijke rol kan spelen en bijdrage kan leveren aan onze ambities. Ik kijk dan ook vol vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking” aldus Feijtel.

Of registreer je om te kunnen reageren.