Home

Nieuws

Producten van jonge tuinder en boeren in schappen AH

Albert Heijn stelt vanaf 11 februari aan 4 jonge boeren een maand lang schapruimte ter beschikking voor hun producten. De supermarktketen noemt dit initiatief ‘Jonge boer over de vloer’.

In 4 supermarkten in de omgeving van de boerderij van de jonge boeren, worden hun producten verkocht.

Biologische groenten

Groenteteler Krispijn (35) in Ens, Flevoland, teelt een groot aantal biologische groenten, waaronder wilde bieten en regenboogpenen. De biologische groenten van Krispijn zijn te vinden in Albert Heijn winkels in Urk, Kampen, Genemuiden en Zwolle.

Lees verder onder het Facebookbericht.

Zoete aardappelen

De broers Joris (23) en Geerd (25) Lage Zwaluwe, Noord-Brabant, zijn aardappeltelers, die hun oogst van Hollandse zoete aardappelen verkopen onder hun merk ‘De Zoete Pieper’. De Hollandse zoete aardappelen van Joris & Geerd worden verkocht in 2 vestigingen van Albert Heijn in Breda en daarnaast ook in Zevenbergen en Made.
Lees verder onder het Instagram-bericht.

Koeienboer en kaasmaker Siebe (24) uit het Noord Brabantse Erp verkoopt onder zijn merk ‘Siebe’s kaas’ de kazen gemaakt met melk van eigen koeien. Siebe’s kazen worden verkocht in Albert Heijn-winkels in Erp, Gemert, Veghel, Heeze en Uden.
Lees verder onder het Instagram-bericht.

Zuivelmaker

Van zuivelmaker Dirk (26) in Raamsdonkveer komen de producten terecht in Albert Heijn-winkels in Oosterhout, Made, Tilburg en Waalwijk. Op zijn zuivelboerderij ‘De Ambachtshoeve’ maakt Dirk verse zuivelproducten als yoghurt en melk.

Lees verder onder het Facebookbericht.

Albert Heijn Food Rebels

Het idee komt van de zogenaamde Albert Heijn Food Rebels. Zij bedenken concepten en testen deze vervolgens snel op de winkelvloer. Met de pilot ‘Jonge boer over de vloer’ willen ze een podium geven aan jonge ambitieuze boeren.

Medeauteur: Eric Beukema

Of registreer je om te kunnen reageren.