Home

Nieuws

Naast insecticide Benevia nog 4 middelen toegelaten

Het middel Benevia heeft van Ctgb de langverwachte toelating gekregen. Naast Benevia werden in de voedingstuinbouw nog 4 middelen toegelaten.

Het insecticide Benevia (FMC Operational Netherlands) is toegelaten in de onbedekte teelten van sluitkoolachtigen, bloemkoolachtigen, wortelgewassen, knolserderij, ui-achtigen, koolraap, rode biet en schorseneer.

Het herbicide Azbany (Nufarm) kreeg een toelating in de onbedekte teelt van wortelen.

Ironmax Pro (De Sangosse) ter bestrijding van slakken kreeg een brede toelating in akkerbouwgewassen, fruitgewassen (onbedekte teelt), groenteteelt en kruidenteelt (vers of gedroogd).

Requiem Prime (Bayer CropScience) is een insecticide tegen trips, witte vlieg en mijten met een toelating in de bedekte teelt van vruchtgroenten van Solanaceae, met uitzondering van tomaat. Verder is het middel toegelaten in de bedekte teelten van steenvruchten, aardbei, bessen, druif, braam- en framboosachtigen, andijvie, veldsla, rucola, tuinkers, baby leaves, boon met peul, vruchtgroenten van Cucurbitaceae met eetbare en niet-eetbare schil.

Batavia (Bayer CropScience) is voortaan toegelaten in de bedekte teelt van Lactuca spp. en spinazie-achtigen. Het middel bestrijdt insecten en mijten.

Uitbreiding etiket Luna Privilege

Het etiket van Luna Privilege (Bayer CropScience) is uitgebreid met de onbedekte teelten van kers, pruim, Lactuca spp., rucola, tuinkers en veldsla. Ook kreeg het middel een toelating in de trek van witlof.

Of registreer je om te kunnen reageren.