Home

Nieuws

Einde zaak uitzendbureau tegen The Greenery

Het Gerechtshof van Den Bosch heeft in hoger beroep een voormalig uitzendbureau van The Greenery niet ontvankelijk verklaard.

Daarmee komt een einde aan zaak rondom het beëindigen van een uitzendrelatie.

In 2013 zegde The Greenery de relatie op, waartegen het betroffen bedrijf in geweer kwam. Zo zou de opzeggingsbrief niet per aangetekende post zijn verstuurd en ruim voor een opzegmoment. Eerder stelde een lagere rechtbank The Greenery al in het gelijk, maar het hoger beroep werd ingesteld door de nieuwe eigenaar van de aandelen van het uitzendbureau.

De vraag die het gerechtshof beantwoorden moest, was of inderdaad de aanspraken waren overgegaan op de nieuwe eigenaar. Het gerechtshof acht niet bewezen dat de nieuwe partij de rechtsopvolger is in deze zaak. Het oude uitzendbureau eiste aanvankelijk een schadevergoeding van ruim 70.000 euro.

Of registreer je om te kunnen reageren.