Home

Nieuws

Ruim een derde moet meitelling nog indienen

Langzaam druppelen de Gecombineerde opgaven binnen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Tot en met 28 mei heeft 59 procent van de ruim 75.000 relaties de meitelling ingediend. Dit laat de uitvoeringsorganisatie weten.

RVO.nl moet nog ruim 32.500 opgaven binnenkrijgen. Normaal is de deadline voor de opgave 15 mei, maar iedereen krijgt een maand extra tijd. De peildatum verandert echter veelal niet. Voor tuinbouw onder glas is dat bijvoorbeeld gewoon 15 mei.

Geef mening over meitelling

De beste stuurlui staan aan wal. Help daarom RVO.nl met het verbeteren van de dienstverlening. Iedereen kan deelnemen aan het klantenpanel van de Rijksdienst en zo meepraten over de manier waarop de organisatie diensten en regelingen uitvoert, zoals de Gecombineerde opgave.

Leden van het klantenpanel kunnen op verschillende manieren een mening geven. Bijvoorbeeld via een online vragenlijst, het meedoen aan een (online) forumdiscussie of door deel te nemen aan een bijeenkomst op locatie. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld, aldus de uitvoeringsorganisatie. Alle deelnemers ontvangen na afloop de resultaten. Meer informatie is te vinden op de site van de Rijksdienst.

Of registreer je om te kunnen reageren.