Home

Nieuws

Groente- en fruitknuffels in supermarkt

Na de moestuinactie bij AH kunnen klanten van supermarktketen Jan Linders sparen voor kinderknuffels, figuurtjes gebaseerd op groente en fruit.

Winkelbezoekers krijgen bij iedere 20 euro aan boodschappen, bij alle groente en fruit acties en bij een aantal speciale acties een pakje stickers met daarin één knuffelzegel. Met 8 knuffelzegels kan de vaak (Limburgse) klant voor 1 euro kiezen uit 5 vrolijke groente en fruit knuffels: Pien de peen, Gina de aubergine, Bro de broccoli, Berrie de aardbei en Pelle de banaan.

Het is een dubbele actie omdat Jan Linders met het thema Zin in Gezond klanten wil helpen gezondere keuzes te maken, maar de opbrengst van de knuffels (aanschaf één euro als de zegels zijn gespaard) gaat naar lokale projecten. Dat zijn vaak lokale projecten als kinderboerderijen of kindervakantieweken.

Of registreer je om te kunnen reageren.