Home

Nieuws

Toneelstuk over Mansholt krijgt vervolg

Wegens succes krijgt de theatervoorstelling Mansholt een vervolg. Na een reeks uitverkochte voorstellingen in 2014 komt er dit jaar een tweede reeks voorstellingen in Schagen, Den Haag, Zeeland, Diepenheim, Brabant, Limburg, Amsterdam, Ooipolder en Wageningen. Dit maakt de betrokken Stichting Jan Vos bekend.

Voor de voorstelling, over het leven van voormalig eurocommissaris en landbouwminister Sicco Mansholt werden in 2014 meer dan 12.000 kaarten verkocht. Het toneelstuk vertelt het verhaal over een man in crisis. Wanneer Sicco Mansholt vlak voor zijn pensioen wordt geconfronteerd met de negatieve gevolgen van zijn beleid als landbouwminister en eurocommissaris, krijgt hij spijt. Hij besluit zich tegen zijn eigen beleid te keren.

Of registreer je om te kunnen reageren.