Home

Nieuws

AH stickert AGF-product: 'dit kan je ook zelf telen'

Albert Heijn start volgende week een nieuwe actie 'Begin je eigen moestuintje'. Daarbij stickert de keten een aantal AGF-producten met de boodschap dat het ook zelf geteeld kan worden.

Kinderen kunnen zo onder andere broccoli, paprika, basilicum, dille of bosaardbeien telen. Ook kunnen alle basisscholen in Nederland die dit voorjaar meedoen aan het 'Ik eet het beter'-programma een gratis moestuintjespakket op te halen bij Albert Heijn. Hierin zitten onder meer moestuintjes, moestuinpotjes, groei & doe-boekjes én lesmateriaal.

Bij elke vijftien euro aan boodschappen krijgen klanten een gratis moestuinpotje waarmee ze zelf een product kunnen verbouwen. Het moestuinpotje bestaat uit een biologisch afbreekbaar potje, een tablet gemaakt van kokosbast die als potgrond dient, een zaadmatje en een plantkaartje met de naam en de specifieke instructies voor het betreffende plantje. In totaal kan er voor twintig verschillende moestuinpotjes gespaard worden.

Naast het AH Moestuintje is er ook een groei & doe-boekje te koop voor 0,49 euro met onder meer een groeikalender, spelletjes en stickers. Ook verkoopt AH in die actieperiode kindertuinierhandschoentjes, een kindertuiniersetje en groeitasjes voor bij het ompotten.

Of registreer je om te kunnen reageren.