Home

Nieuws

The Greenery breidt commerciële afdeling uit

The Greenery zet extra mensen in op de commerciële afdelingen van het handelsbedrijf om de 'slagkracht te versterken'.

Dat is voor een deel een correctie op de eerdere reorganisatie, aldus een woordvoerder. "Her en der zijn de afdelingen geslonken. Dan kan je de conclusie trekken dat je daarin iets te ver bent gegaan en extra capaciteit nodig hebt."

Het lijkt te gaan om extra slagkracht voor bestaande klanten. "Handel doen is kijken naar ontwikkelingen in de markt. We zijn met retail in gesprek om te kijken hoe de wens van consumenten ontwikkelt en hoe je inspeelt met een nieuw concept, verpakkingen, maar ook logistieke optimalisatie. Dat is een continu gesprek."

nieuwbouw

Donderdag werd gestart met nieuwbouw ter uitbreiding van het bestaande Retail DC van The Greenery. In de nieuwbouw worden ook de logistieke activiteiten van Hagé International, de import-afdeling van The Greenery, ondergebracht.

In de nieuwbouw van de fustloods plaatst Euro Pool System een nieuwe wasserij ter uitbreiding van de wascapaciteit van klapkratten. In de fustloods wordt tevens de fustafhandeling voor Hollander, The Greenery en haar telers gefaciliteerd. Beide panden hebben totaal een oppervlakte van 40.000 vierkante meter.

Of registreer je om te kunnen reageren.