Home

Nieuws

Directeur Wortel weg bij The Greenery

Algemeen directeur Ton Wortel vertrekt per direct bij The Greenery. Dat maakt de afzetorganisatie vanmiddag bekend.

Tussen Wortel, die vorig jaar zomer aantrad, en de Raad van Commissarissen van The Greenery bestaat een onoverbrugbaar verschil van inzicht over de manier waarop uitvoering wordt gegeven aan het beleid van de vennootschap. Deze Raad van Commissarissen bestaat sinds vortige week nog uitsluitend uit telers. Nog maar een week geleden vertrok de president-commissaris Bert Jansen, samen met de enige andere externe commissaris. Coöperatievoorzitter Gerard Pronk neemt het voorzitterschap van de Raad van Commissarissen waar.

De ingezette strategie van The Greenery, gericht op intensieve ketensamenwerking met Retail partijen en kostenbeheersing, wijzigt niet, meldt The Greenery in het persbericht. De taken van Ton Wortel worden tijdelijk overgenomen door Philip Limvers, lid van de hoofddirectie van The Greenery. De Raad van Commissarissen gaat op zoek naar opvolging in de directie.

 

Zie ook: 'Ook topman Greenery weg om afzetvisie telers'

Of registreer je om te kunnen reageren.