Home

Nieuws

Van Dam gaat de boer op

De dinsdag aangetreden nieuwe staatssecretaris van Economische Zaken, Martijn van Dam, kondigt aan snel kennis te maken met de sector. "Ik ga snel op een paar plekken op bezoek om mensen en bedrijven te leren kennen", zegt hij op zijn Facebook-pagina.

In zijn eerste officiële reactie op zijn benoeming en beëdiging zegt Van Dam het een hele eer te vinden zich als bestuurder voor het land te mogen inzetten. "Ik ga me bezig houden met zaken die iedereen aangaan: het eten op ons bord en het groen om ons heen. Heel veel Nederlanders, waaronder veel kleine en grotere boerenbedrijven, vissers, natuurorganisaties, maar ook onderzoekers en uitvinders werken keihard om Nederland op die gebieden sterker, slimmer en mooier te maken", aldus Van Dam.

Of registreer je om te kunnen reageren.