Home

Nieuws

Journalist gaat Engelse schappen leiden

Londen – De voormalige hoofdredacteur van Farmers Weekly Jane King is benoemd tot chief executive van de Agriculture and Horticulture Development Board (AHDB), de overkoepelende organisatie van de Engelse schappen.

King was van 2005 tot eind vorig jaar redacteur en redactioneel directeur bij het boerenblad dat net als Boerderij en Groenten & Fruit wordt uitgegeven door Reed Business Information. Bestuursvoorzitter Peter Kendall: ''Jane heeft een enorme kennis, enthousiasme en passie voor onze sector en het bestuur en ik zijn blij dat we haar bij de AHDB kunnen verwelkomen.'' King moet de komende tijd vooral samen met Kendall een vernieuwing van de werkwijze en van de manier waarop de schappen de heffingen besteden gaan uitstippelen.

Of registreer je om te kunnen reageren.