Home

Nieuws

Bernd Feenstra start marktrubriek in Groenten & Fruit

Vorig jaar maakte hij de overstap van een baan in loondienst als sectormanager plantaardige sectoren voor ABN AMRO naar zijn eigen bedrijf Bernd Feenstra Marktadvies. En vanaf morgen vult hij elke maand in Groenten & Fruit.de adviesrubriek Markt Voor Ondernemers.

"Met Friese roots in de zuivel en melkveehouderij was het logisch dat ik ging studeren aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Daar ben ik door een stage over GMO in Almería besmet geraakt met het tuinbouw virus. Na afronding van een MBA in Twente heb ik gewerkt bij het Ministerie van Landbouw en als sectormanager plantaardige sectoren voor ABN AMRO. Ik heb daar ervaren dat het denken en doen in de tuinbouw wordt overheerst door een focus op kosten, productie en omzet. Mijn ambitie is om dit patroon samen met ondernemers te doorbreken en marktstrategieën te ontwikkelen om het rendement te laten groeien. Daarbij richt ik me op onderscheidend vermogen en (nieuwe) afzetkanalen. Ik ken de markt en ben een verbinder. Eind 2014 ben ik daarom begonnen als marktadviseur voor tuinbouw ondernemers. In de rubriek Markt voor Ondernemers in Groenten & Fruit deel ik graag mijn eigenwijze blik op uw markt."

In editie 2 van Groenten & Fruit is de eerste 'Markt voor Ondernemers te lezen, nu al op deze site te bekijken.

Wie zelf een vraag heeft over markt en tuinbouw, die kan hieronder reageren of mailen naar mail@berndfeenstramarktadvies.nl.

Of registreer je om te kunnen reageren.