Home

Nieuws

'Van den Heuvel niet terug in The Greenery'

De familie Van den Heuvel blijft buiten The Greenery na aankoop van het hoofdkantoor van The Greenery.

Er verandert niets aan de relatie tussen Hillfresh en The Greenery, stelt The Greenery, dat het pand voorlopig huurt.

Beleggingsmaatschappij Duo Invest van Cees en Jan van den Heuvel nemen voor een onbekend bedrag het kantoor in Barendrecht over, zo meldt AGF.nl.

Jan van den Heuvel is als adviseur betrokken bij concurrent Hillfresh dat ontstond vanuit The Greenery in 2007. Duo Invest was ook opdrachtgever voor de bouw van het distributiecentrum van Hillfresh. De familie Van den Heuvel was daarvoor lang betrokken bij de leiding van Greenery-dochter Hagé.

De verkoop van het hoofdkantoor is onderdeel van het besparingsprogramma Phoenix, stelt The Greenery. Het is een zakelijke transactie als vele andere. Het moet niet gezien worden als samenwerking of andere verandering van de concurrentiepositie, stelt de afzetorganisatie.

The Greenery is verrast door de reacties op de transactie, waarbij teveel de nadruk gelegd wordt op de relatie tussen Hillfresh en The Greenery. "We hebben gekozen om vastgoed te verkopen aan een investeringsmaatschappij. Dat is toevallig Duo Invest." De woordvoerder sluit niet uit dat nog meer vastgoed wordt afgestoten. Of daarover ook gesproken wordt met Duo Invest kan de woordvoerder niet zeggen.

Of registreer je om te kunnen reageren.