Home

Nieuws

Duitse minister: vergeet groente niet tijdens WK

De Duitse landbouwminister Christian Schmidt heeft Duitsers opgeroepen om ook tijdens het WK aan gezonde voeding te denken.

"Het is mijn aanbeveling om – naast steak en worst – ook eens groente op de barbecue te leggen." De organisatie van FruitLogistica greep de uitspraken aan om te wijzen op de trend in groenteland. Het Zwitserse bedrijf Eisberg won dit jaar met de BBW Grill-Mix de Fruit Logistica Innovation Award.

Voetbal en FruitLogistica gaan nog altijd samen, laat die organisatie weten. Het WK was in 2006 in Duitsland en FruitLogistica noemt de slogan van destijds 'De wereld te gast bij vrienden' nog steeds van toepassing voor FruitLogistica. De beurs is deze zomer al in wording. De inschrijving voor bedrijven sluit eind deze maand.

Of registreer je om te kunnen reageren.