Home

Nieuws

Tomatenbedrijf AH breidt uit

Tomatenleverancier van Albert Heijn Gardeners Pride in het Friese Bitgum breidt fors uit.

Het bedrijf investeert 9 miljoen euro in de bouw van 5,5 hectare kassen. Daarmee wil het bedrijf het jaarrond aanbod vergroten. Door de uitbreiding, die in oktober gereed moet zijn, kan AH ook in de winter snacktomaatjes afnemen. In mei 2014 is er begonnen met een uitbreiding van 5,5 hectare kas, grenzend aan de bestaande kas in Bitgum.

Het bedrijf teelt verschillende exclusievere tomaten, waaronder cherrytomaten, romaatjes, cherrytomaten aan de tak, pruimcherrytomaten. Het bedrijf is aangesloten bij de erkende Telersvereniging 'Best of Four'. Gardeners Pride startte in Friesland in 2003 en breidde in 2008 uit met een vestiging in Klazienaveen.

Of registreer je om te kunnen reageren.