Home

Nieuws

Groenten & Fruit en Boerderij zoeken Beste Gewasbeschermer

Groenten & Fruit en Boerderij zoeken de Beste Gewasbeschermer van 2014. Het gaat bij de wedstrijd om toetsing van kennis van de gewasbescherming in brede zin.

Een goede gewasbeschermer haalt een goed landbouwkundig en financieel resultaat met zijn gewasbescherming. Daarbij streeft hij naar een zo laag mogelijke inzet van middelen een zo maximaal mogelijk resultaat. Dat alles bij een zo laag mogelijke milieubelasting en een zo groot mogelijke veiligheid.

Behalve de titel Beste Gewasbeschermer 2014 is er quad te winnen en een Heliosec van Syngenta Crop Protection voor de opslag van restanten spuitvloeistof. Onder de deelnemers wordt een Tractorcam camerasysteem verloot en uitnodigingen voor een mini-symposium 'Grip op weer en spuiten'.

Deelnemen aan de wedstrijd kan door deze vragenlijst in te vullen. Uit de beste inzendingen selecteren wij vijf finalisten, die door een deskundige jury thuis individueel worden beoordeeld. De winnaar wordt op 10 september bekendgemaakt op de ATH-beurs in Biddinghuizen.

Of registreer je om te kunnen reageren.