Home

Nieuws

ZON-directeur blijft in groentesector werken

ZON-directeur Gerjo Scheringa gaat het fustbedrijf Euro Pool System International (EPS) leiden vanaf 1 augustus.

Daarmee blijft Scheringa in de sector werken aan het rendement van telers, in binnen- en buitenland. In EPS zijn grote afzetorganisaties aandeelhouder. De winst gaat dus ook naar partijen als Coforta en ZON. Sinds 1 juni 2012 was hij al lid van de Raad van Commissarissen van Euro Pool System.

EPS heeft een omzet van 244 miljoen euro en werkt intensief samen met retail, iets waar hij bij ZON ook voor ijverde. Het hoofdkantoor van EPS is gevestigd in Rijswijk, waardoor Scheringa minder reistijd kwijt is.

Klaus Lutz, Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Euro Pool System: "Vanwege Gerjo's brede ervaring binnen de Groente- en Fruit sector, zijn ervaring als lid van de raad van commissarissen van Euro Pool System en zijn bewezen diensten binnen de FMCG industrie is besloten tot benoeming van Gerjo als CEO. Wij zijn blij met zijn komst en wensen hem en zijn team veel succes bij het realiseren van de verdere groei en ontwikkeling van Euro Pool System".

Of registreer je om te kunnen reageren.