Home

Nieuws

Voorraad en inventaris Arend-Sosef online geveild

De bedrijfsinventaris en technische voorraad van tuinbouwtoeleveraar Arend-Sosef gaat de komende maand in acht online veilingen onder de hamer.

De enorme inventaris staat verspreid over zes locaties in Nederland en bestaat uit handelsvoorraden, gereedschappen en het volledige wagenpark. De veiling van de spullen is in handen van Troostwijk Veilingen. Arend-Sosef had vestigingen door het hele land. Daarom organiseert Troostwijk Veilingen kijkdagen en veilingen in Bemmel, Emmen, Aalsmeer, Velden (Limburg), Zwaag en drie veilingen in Honselersdijk.

"Het is te kostbaar om alle goederen vanuit het hele land te demonteren en naar één locatie te halen. Bovendien zijn veel kavels interessant voor lokale ondernemers, op deze manier kunnen wij ook potentiele kopers vinden door het hele land", aldus directeur Jeroen Bolweg van Troostwijk Veilingen. De volledige inboedel gaat onder de hamer, dat varieert van een quad en roeiboot in Aalsmeer tot elektrische waterpompen en pallets vaste mestgrondstoffen in Velden. In bijna alle veilingen worden tuin- en perkmachines, kantoorartikelen en rollend materieel aangeboden.

Kijken, bieden, ophalen

Vanwege de omvang van de inventaris van Arend-Sosef is de verkoop opgedeeld in acht veilingen. In Bemmel (Nijverheidsstraat 67-1) en Emmen (Jacob Roggeveenstraat 6) zijn de kijkdagen op 22 mei en sluit de veiling op 26 mei; de kavels worden daar uitgeleverd op 3 juni. De veilingen in Aalsmeer (Zwarteweg 147), Velden (Rijksweg 113) en Zwaag (De Corantijn 27-K) sluiten op 27 mei. In Aalsmeer en Velden zijn de kijkdagen op 27 mei en kunnen goederen worden afgehaald op 4 juni. In Zwaag is geen kijkdag en worden goederen uitgeleverd op afspraak.

Op de hoofdvestiging van Arend-Sosef in Honselerdijk wordt op 12 juni een kijkdag georganiseerd. De inventaris die dan te bezichtigen is wordt in drie aparte veilingen aangeboden. Deze veilingen sluiten op 17, 18 en 19 juni. Het uitleveren van de kavels gebeurt op 23, 25 en 27 juni.

Of registreer je om te kunnen reageren.