Home

Nieuws

Directeur retail The Greenery vertrekt

Cindy van de Velde, directeur retail bij The Greenery, vertrekt per 1 juni.

Volgens The Greenery vertrekt Van de Velde om persoonlijke redenen en heeft dat niet te maken met de commerciële strategie of resultaten daarvan in 2014. "De resultaten voor 2014 lopen volgens budget. Daar heeft Cindy van de Velde een belangrijke bijdrage aan geleverd", zo laat de afzetorganisatie weten.

Ervaring

Het betekent dat opnieuw veel ervaring vertrekt bij The Greenery. Eerder deze maand kondigde Albert Knol zijn vertrek aan bij de afzetorganisatie. Daardoor bestaat de hoofddirectie nu uit twee interim-directeuren. Het managementteam daaronder bestaat door het vertrek uit drie personen. Directeur trade Steven Martina neemt de taken van Van de Velde voorlopig over. "Ze waren beide betrokken bij de ontwikkeling van de commerciële strategie van The Greenery, waardoor de taken naadloos overgenomen kunnen worden", aldus de woordvoerder. De voormalige HR-manager Van de Velde was sinds juli 2011 actief als directeur Benelux. Ze blijft ook na haar vertrek beschikbaar voor advies, stelt The Greenery.

Superdirect.com

Eerder deze maand werd bekend dat Superdirect.com, een project met online boodschappen van oud-directeur Henk Niemantsverdriet stopt. The Greenery was als partner en agf-leverancier betrokken bij het project.

Foto

  • Cindy van de Velde

    Cindy van de Velde

    Foto: The Greenery

Of registreer je om te kunnen reageren.