Home

Nieuws

Oranje paprika's voor oranje hockeyers

In plaats van een Holland Heineken House krijgt het WK Hockey in Den Haag dit jaar een Westland Greenhouse. De Oranje Paprika Vereniging is de eerste participant van dit gezonde paviljoen bij het WK van 31 mei tot en met 15 juni.

Het Westland Greenhouse is een initiatief van Westland Marketing. Hier kunnen de naar schatting 200 duizend mensen die het WK Hockey zullen bezoeken komen proeven van de gezonde producten die in het Westland geproduceerd worden.

De link tussen de oranje paprika en de oranje hockeyers die normaal gesproken hoge ogen gaan gooien op het WK in Den Haag ligt niet alleen vanwege de kleur voor de hand. De gezonde aanpak in het Westland Greenhouse ligt in het verlengde van de steun die de Nederlandse hockeybond sinds vorig jaar geeft aan het project De Gezonde Kantine. Daarin wordt promotie gemaakt voor het aanbieden van gezonde snacks in school- en sportkantines.

Of registreer je om te kunnen reageren.