Home

Nieuws

Greenery herkent zich niet in beeld bonden

The Greenery herkent zich niet in klachten, die worden gemeld bij de vakbonden over de sollicitatieprocedure voor nieuwe functies na de reorganisatie. "We houden ons in samenspraak met het UWV zo nauwkeurig mogelijk aan alle regels", aldus de woordvoerster.

In de eind vorig jaar met de vakbonden en de Ondernemingsraad overeengekomen reorganisatie vervallen zo'n 200 arbeidsplaatsen, maar zijn ook 143 nieuwe functies gecreëerd. De eerste medewerkers zijn inmiddels op nieuwe functies benoemd. De verwachting is dat medio maart de nieuwe organisatie op de rit staat.

"Ondertussen spannen de medewerkers zich in om alles goed te laten verlopen. Het is natuurlijk begrijpelijk dat mensen die hun positie verliezen teleurgesteld zijn. Maar er is ons alles aan gelegen om vooral de rust te bewaren", stelt de woordvoerster.

Nieuwe directeur

Ook op directieniveau zijn nieuwe functies gecreëerd. Als directeur risicobeheersing ad interim is Michel Govaert benoemd. Hij komt tijdelijk in dienst met als taak het opzetten van een geheel nieuw risicobeheersingssysteem.

Of registreer je om te kunnen reageren.