Home

Nieuws

Fruit Logistica meldt sterke groei

De internationale handelsbeurs Fruit Logistica heeft vorige week 62.000 vakbezoekers getrokken. Dat is een record.

De organisatie spreekt van een 'sterke groei van vakbezoekers en exposanten'. Het lijkt het gevolg van de verdere internationalisatie van de groenten en fruithandel.

Zo stelt de Indiase koepel APEDA: "Alle exposanten zijn erg tevreden met de zakenrelaties die ze hebben opgebouwd. We willen volgend jaar met nog meer producenten deel gaan nemen." De Nederlandse glasgroentepartij Harvest House was geen exposant omdat de inschrijving in de zomer te vroeg kwam voor de nieuwe partij.

De beurs is de kans voor leveranciers zich te onderscheiden, bijvoorbeeld met de Innovation Award. Dit jaar ging de prijs naar  de „BBQ Grill-Mix" van het Zwitserse bedrijf Eisberg. De „BBQ Grill-Mix" is een nieuw product dat een snelle en makkelijke oplossing voor barbecueliefhebbers aanbiedt. Nederland had geen innovaties uit de glasgroenteteelt bij de kanshebbers, zoals in voorgaande jaren.

Of registreer je om te kunnen reageren.