Home

Nieuws

Eredivisiespelers stimuleren groenteconsumptie kids

Supermarktketen PLUS zet zich samen met eredivisiespelers in om de consumptie van groente en fruit bij kinderen te stimuleren.

Vanaf volgende week geeft PLUS bij aankoop van groente of fruit een driedimensionale beker met 'powerkracht' cadeau. Ondermeer Ajax-spelers Cilissen, Feyenoorder Janmaat en PSV'er Willems zijn op die bekers afgebeeld. De Eredivisiespelers kunnen immers hard lopen, hoog springen, goed koppen en ver schieten.

In totaal zijn acht verschillende bekers met Eredivisiespelers van acht verschillende voetbalclubs verkrijgbaar. Met de campagne genaamd Krachtvoer wil PLUS kinderen laten zien dat je van het eten van groente en fruit meer kracht krijgt.

De supermarktketen richt de campagne ook op ouders om kinderen meer groente en fruit te laten eten. PLUS reikt ideeën aan om dat leuker te maken, zoals een ketting van pitloze witte en blauwe druiven, of een fruit shake met een rietjes.

Of registreer je om te kunnen reageren.