Home

Nieuws

Kassen voor executieveiling verkocht

Opnieuw is een courant paprikabedrijf vlak voor de executieveiling onderhands verkocht.

De veiling gaat daarmee niet door. De bijbehorende percelen tuinland zonder kassen worden vrijdag wel geveild bij BOG-Auctions. De verkochte bedrijfsgebouwen staan op acht hectare tuinland, waarvan ruim zes hectare kassen met bouwjaar 2002. Ook de bedrijfswoning en enkele bijgebouwen zijn verkocht vòòr de veiling.

Nieuw op de rol voor executieveilingen zijn vijf bedrijfswoningen met twee kavels tuinland van in totaal 11 hectare en ruim 5,6 hectare kassen. De bedrijven worden los en gecombineerd aangeboden. Volgens BOG-Auctions behoren ze daarom tot één melding.

Bij een executieveiling besluit de bank tot veiling. De executieveilingen zijn ook bedoeld om het bedrijf in de belangstelling te zetten. Zo leidde dat ook in september al tot een onderhandse verkoop vlak voor de veiling.

Groentebedrijven vormen een belangrijk aandeel van de executieveilingen in deze periode. Eén van de bedrijven die vrijdag geveild worden, is een modern vleestomatenbedrijf van ruim zes hectare in Brielle, met instapmogelijkheid voor aardwarmte.

Of registreer je om te kunnen reageren.