Home

Nieuws

Greenery beloond als AGF-leverancier

The Greenery heeft net naast de Indistributietrofee gegrepen, een jaarlijkse prijs voor beste leveranciers in verschillende klasses.

Van de drie genomineerden voor AGF en brood (Bake Five, The Greenery en Bakkersland) werd de afzetorganisatie tweede. Dat is dinsdag bekendgemaakt tijdens het industributiediner 2014, een initiatief van Foodmagazine. In de klasse AGF en brood haalde The Greenery een beoordeling van 6,69, terwijl broodleverancier Bake Five 7,13 scoorde. The Greenery werd daarmee tweede in de lijst die vorig jaar nog werd gewonnen door Chiquita.

De prijs van het blad Foodmagazine heeft een zekere prestige onder leveranciers en supermarkten. The Greenery was in 2011 derde met eveneens 6,69 punten als beoordelinig. In 2009 won de afzetorgansiatie de prijs voor beste leverancier in brood en AGF. De leveranciers worden bij deze prijs beoordeeld op een aantal zaken als trade management en accountmanagement.

Grolsch wint de Industributie-trofee 2014 als beste A-merk. Dutch Grill Specialties (vers, private label) en Albert Heijn (retail) prolongeren hun titel.

Of registreer je om te kunnen reageren.