Home

Nieuws

'Huges maakte van veiling een handelsplatform'

Timo Huges vertrekt als algemeen directeur bij FloraHolland. Per 1 oktober 2013 wordt hij benoemd tot president-directeur van Nederlandse Spoorwegen (NS).

Na ruim 7 jaar vertrekt Timo Huges als algemeen directeur bij FloraHolland, verder was hij tijdelijk lid van het topteam tuinbouw en droeg hij bij aan de ontwikkeling van het topsectorenbeleid.

Huges vormde de veilingen na de fusie in 2008 omvormde tot een internationaal handelsplatform, zegt Bernard Oosterom, voorzitter van het bestuur: “Wij betreuren maar respecteren het besluit van Timo. Timo heeft de sector na zijn komst in 2006 veel gebracht. Na de fusie heeft hij zeer gepassioneerd gebouwd aan het samenbrengen van de verschillende veilingen tot een internationaal handelsplatform. Met visie en enthousiasme heeft hij leiding gegeven aan ons coöperatieve bedrijf en de positie van onze leden verder versterkt.” Huges was van 2006-2008 algemeen directeur van Bloemenveiling Aalsmeer en van 2008 - 2013 algemeen directeur van de Koninklijke Coöperatieve Bloemenveiling FloraHolland.
Huges was verder betrokken bij de oprichting van het
Timo Huges: "Met pijn in mijn hart verlaat ik deze prachtige sector met innovatieve en gedreven ondernemers. Met veel plezier en toewijding heb ik samen met mijn collega's voor de veiling mogen werken. In de wetenschap dat de coöperatie en haar bedrijf staan als een huis, heb ik het aanbod bij NS durven aanvaarden.”

Of registreer je om te kunnen reageren.