Home

Nieuws

Westland lokt hoger opgeleiden met knipoog

Gemeente Westland heeft haar eigen arbeidsmarktcampagne gelanceerd.

In een ludiek filmpje doen vier topondernemers uit het Westland de jonge professionals 'een aanbod dat ze niet kunnen weigeren'. Groenteteler Rob Baan, sierteler Eric Moor, handelaar Shawn Harris en logistiek ondernemenr Marianne de Winter bespreken een 'deal' op een toon alsof ze actief zijn in de internationale misdaad. Volgers van boostyourcarreer.nu kunnen een stedentrip naar Napels winnen.
De boodschap is dat er spannend en uitdagend werk is te doen in het Westland, tegen een goede beloning. De arbeidsmarktcampagne van het Westland springt in het gat dat is gelaten door het beëindigen van de campagne It's Alive van het Productschap Tuinbouw.

Bekijk hier het ludieke wervingsfilmpje

Of registreer je om te kunnen reageren.