Home

Nieuws

Tuinbouwbeurs terug in Rijswijk

Op de oude locatie van de Tuinbouwrelatiedagen in Rijswijk start in oktober een nieuwe tuinbouwbeurs: De Tuinbouw contactdagen.

Het is een nieuwe beurs op de oude locatie. De tuinbouwrelatiedagen verhuisden enkele jaren geleden naar Gorichem, maar een nieuwe organisator gaat in Rijswijk dus een nieuwe extra beurs ontwikkelen.  Die staat los van de relatiedagen in Gorichem vroeger in het jaar. De organisator  van de contactdagen (de nieuwe beurs in Rijswijk) noemt dit een netwerk evenement speciaal voor de groenteteelt, sierteelt, fruitteelt, boomkwekerij- en bollensector.  De locatie Broodfabriek is binnen de tuinbouwbranche beter bekend als Evenementenhal Rijswijk.

Er is veel aan de hand in de tuinbouwbeursmarkt. Na het cancellen van de Hortifair is in het najaar geen grote beurs van formaat voor toeleveranciers. Eerder lieten kassenbouwerskoepel Avag en de Federatie Agrotechniek weten dat hun leden niet zullen deelnemen aan beurzen dit jaar, maar mikken op een nieuwe internationale beurs.

Of registreer je om te kunnen reageren.