Home

Nieuws

Happy Drink voor Prins Pils

Met een (onbedoelde?) knipoog naar Willem-Alexanders vroegere bijnaam Prins Pils lanceren The Greenery, het Voedingscentrum en het Trimbos-instituut een wedstrijd voor het verzinnen van de lekkerste alcoholvrije Koninklijke Happy Drink met groente en fruit.

Heel Nederland wordt opgeroepen om in aanloop naar 30 april feestelijke drankjes te bedenken zonder alcohol, met zoveel mogelijk vers fruit en groente. De bedenker van de winnende Happy Drink wint een Royal Relax weekend. De winnaars worden op 26 april 2013 bekend gemaakt. Topkok Pierre Wind is voorzitter van de jury.

De wedstrijd is het resultaat van samenwerking tussen The Greenery, het Voedingscentrum en het Trimbos-instituut. Lex Lemmers van het Trimbos-instituut: "Met Happy Drinks hebben we het aanbod van alcoholvrij dranken de afgelopen jaren al een flinke 'boost' gegeven. We zijn nu de mogelijkheden van alcoholvrij verder aan het ontwikkelen. In deze wedstrijd zoeken we naar spannende en gezonde combinaties met groente- en fruitdranken. Daarom is de samenwerking met het Voedingscentrum en de The Greenery ook zo mooi."

The Greenery wil een positieve bijdrage leveren aan de groei van de consumptie van groente en fruit. Ingmar van den Doel, Directeur Marketing bij The Greenery: "Het Happy Drinks-concept sluit naadloos aan op onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en op onze visie om te innoveren in gezond, vers en duurzaam. Het is een actie waar we graag aan meewerken door het opzetten van de wedstrijd via ons platform Verse Oogst."

Meedoen kan via de website van The Greenery/Verse Oogst.

Of registreer je om te kunnen reageren.