Home

Nieuws

AH prijst 39 agf-producten af

Albert Heijn doet in één klap 39 producten van de groenten en fruitafdeling in de aanbieding.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat de keten zo haar vernieuwde agf-afdeling in het middelpunt van de acties zet. Het gaat in totaal om 19 groenteproducten, zoals paprika rood voor 45 cent per stuk en aubergine voor 69 cent per stuk. Bospeen is in de aanbieding voor 99 cent per bos. Naast de 19 groenteproducten af te prijzen, haalt de marktleider ook van negen fruitproducten een deel van de prijzen. Voor veel van deze producten kan het een stimulans op de afzetmarkt betekenen. Aubergine bijvoorbeeld kruipt juist uit een diep dal.

Albert Heijn stelt zelf dat de vernieuwde agf-afdeling tot een forse omzetstijging heeft geleid. Precieze cijfers daarover zijn niet openbaar. De keten koos voor een overvloedige uitstraling met marktprijzen. De naam van de actie is ook ‘De mooiste groenten en fruit voor een marktprijsje’.

Of registreer je om te kunnen reageren.