Home

Nieuws

Geen doorstart arbeidscampagne It’s Alive

Er is onvoldoende budget voor een private doorstart van de arbeidsmarktcampagne It’s Alive. De campagne werd tot dusver met telersgeld via het Productschap Tuinbouw gefinancierd.

Met bestaande instrumenten en minder budget wilde het bureau Ment Communicatie & projectmanagement dit jaar een afgeslankte campagne realiseren. Dit plan borduurde voort op de succesvolle It’s Alive Travel-campagne uit voorjaar 2012, waarmee jongeren een internationale werkvakantie konden winnen in de Nederlandse tuinbouw.

Na een rondgang langs de brancheorganisaties en een flink aantal toonaangevende bedrijven bleek dat ondanks een aantal positieve toezeggingen er onvoldoende budget bij elkaar kon worden gebracht om een kwalitatief goede campagne in 2013 neer te zetten. Eind vorig jaar stopte de financiering van de campagne vanuit het Productschap Tuinbouw.

Of registreer je om te kunnen reageren.