Home

Nieuws

Geen Nederlandse glasinnovatie Fruit Logistica

Dit jaar maakt is geen innovatie uit de Nederlandse glasgroenteketen genomineerd voor de Fruit Logistica Innovation Award.

Na acht jaren waarin zes innovaties  (deels) uit de Nederlandse glasgroenteketen de award wonnen, blijft een innovatie dit jaar dus uit.

Wel zijn twee Nederlands innovaties genomineerd op gebied van verpakking en verwerking. Het gaat om BrimaPack B.V dat verpakking heeft ontwikkeld om de houdbaarheid van broccoli te verlengen. Ook is ZTI Mechatronics genomineerd voor verwerking van fruit.

Eerdere Nederlandse prijswinnaars zijn LED-teelt City Farming, de paprika Angello van Syngenta, de zoete groene paprika van Enza, de vleestomaat Intense van Nunhems, de Vitamini's paprika en Salanova sla.

Of registreer je om te kunnen reageren.