Home

Nieuws 1 reactielaatste update:9 nov 2013

Greenerytopman vraagt telers tijd

Interim-topman van The Greenery Okke Koo heeft donderdag tijdens de Cofortadag voor het eerst de telers van de coöperatie toegesproken.

Koo is nu zeven weken in dienst na het vertrek van Philip Smits. In die periode heeft Koo onderzoek gedaan naar een toekomstvisie.
Daar kregen de telers donderdag in ieder geval nog niets over te horen. Daar was door telers wel op gerekend, blijkt uit een rondgang. Maar volgens de Cofortawoordvoerder heeft Koo tijd gevraagd om met het management tot een goed plan te komen. "Koo heeft niet zo lang gesproken. Wel heeft hij gezegd dat hij blij verrast is over de professionaliteit die hij aantrof en dat hij goede kansen ziet voor de toekomst van het bedrijf."
Koo maakte bij telers een rustige en deskundige indruk, zo bevestigt ook een aanwezige teler. Het is niet duidelijk op welke termijn zo'n toekomstvisie afgerond zal zijn. In december is traditioneel de ledenraad. Ook met het oog op het komende seizoen is dat een goed moment voor een besluit over mogelijke wijzigingen. De woordvoerder kon dat niet bevestigen. "Er zijn nog mijlplalen die je wilt bereiken voor zo'n ledenraadpleging."
Het accent van de ledendag lag wel op commercie, met lezingen over het retaillandschap en de gemelde samenwerking van Coforta met tv-voedingskanaal 24kitchen. Het is volgens een woordvoerder de bedoeling dat tv-kok Rudolph van Veen met telers gaat koken.

Eén reactie

  • Reactie verwijderd door een beheerder

Of registreer je om te kunnen reageren.