Home

Nieuws

Klanten Jumbo bepalen zelf korting op AGF

Klanten van Jumbo in Arnhem kunnen met stickers zelf een groente- of fruitproduct met 50 procent afprijzen.

Het is een lokale actie naast de landelijke laagste prijsgarantie, waarbij de keten nu in reclamecampagnes schermt met  bananen voor 99 cent per kilo.

Jumbo heeft deze week in het marktgebied van het filiaal aan de Amsterdamseweg in Arnhem stickervellen huis-aan-huis bezorgd. Met de stickers krijgen klanten 50 procent korting op diverse versgroepen.

Volgens Jumbo-woordvoerder Laura Valks is het een lokaal initiatief, met als doel om de zekerheid 'vers is ook echt vers' extra onder de aandacht te brengen. Het is dus geen landelijke actie, hoewel deze ook elders in het land lokaal kan worden ingezet als winkels hier behoefte aan hebben, aldus Valks.

De stickeractie duurt twee weken. In de eerste week, die tot aanstaande dinsdag loopt, kunnen klanten 50 procent korting krijgen op vlees, kaas en agf. Volgende week kan dit op brood, vleeswaren en bloemen. Er geldt een maximum van één kortingssticker per product en de stickers zijn alleen geldig bij de vestiging aan de Amsterdamseweg in Arnhem, meldt vakblad Distrifood.

Tys Hallema

Of registreer je om te kunnen reageren.