Home

Nieuws

Tweede biologische vakbeurs in Venray

Met Bio Business 2013 heeft Nederland een tweede biologische vakbeurs naast Biovak in Zwolle. Evenementenhal heeft het plan voor een biologische vakbeurs nu omgezet in een daadwerkelijke beurs in maart.

De beurs zou in november al plaats vinden, maar werd uitgesteld. “We hadden iets meer tijd nodig om een kwalitatief goede beurs neer te zetten. Dat is nu gelukt”, laat Evenementenhal weten.  Deze week is overigens de Biovak 2013 in Zwolle.

Volgens Evenementenhal zullen in ieder geval Grow Group en Plant Health Care aanwezig zijn in Venray. Beide bedrijven staan komende week ook in Zwolle. Volgens een woordvoerder van Evenementenhal is de biologische sector volwassen geworden, wat een tweede beurs vanzelfsprekend maakt. “We krijgen signalen van exposanten dat hier behoefte aan is. Ons concept is ook full service. Dat betekent dat geen toegang wordt betaald en ook een hapje en drankje gratis is.” Evenementenhal verwacht voldoende tuinbouwpartijen een plek op de beurs te kunnen geven die ook al op de tuinbouwbeurs in Gorichem stonden of in Venray.

Of registreer je om te kunnen reageren.