Home

Nieuws

Geen gratis groente meer in supermarkt

Bij het traditionele prijsgeweld in supermarkten in januari wordt nog nauwelijks gratis groente weggegeven in een één-plus-één-actie.

Dat blijkt uit een overzicht van de acties door supermarkten. Vorig jaar werd in de eerste week van het jaar gestunt met 14 ‘één-plus-één-acties’. Nu lijken de supermarkten meer op de prijs te concentreren. Daarbij lijken de acties niet buitengewoon scherp. Albert Heijn adverteert met 99 cent voor een pond tomaten, hetzelfde doen Dirk en C1000 met trostomaten.

Bij de euroweken geeft C1000 geen kilo Conférenceperen weg voor die prijs, maar 750 gram. Ook Dirk en Emté hebben Conférence in de aanbieding. Albert Heijn geeft wel vijftig procent korting op ijsbergsla en Elstar. Een bol sla kost 59 cent; een kilo Elstar 99 cent.

Of registreer je om te kunnen reageren.