Home

Nieuws

AGF-vrouwen naast Frau Antje op Duitse beurs

De groenten- en fruitsector heeft vrouwelijke ambassadrices ingezet die met Frau Antje strijden om de aandacht van de bezoekers op de Grüne Woche beurs in Berlijn. Frau Antje is de blikvanger voor de Nederlandse zuivelsector.

Vrijdag openden staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken en de Duitse bondskanselier Angela Merkel samen de Grüne Woche beurs waar jaarlijks een half miljoen Duitse consumenten op afkomen. De Grüne Woche beleeft dit jaar een jubileum. Ze wordt al sinds 1953 gehouden. Nederland was steeds van de partij. Het is dit jaar partnerland onder het motto 'Qualität wächst in Holland' (Kwaliteit groeit in Nederland).

De Nederlandse groente- en fruitsector is goed vertegenwoordigd in de stand van Nederland, maar de inzending kwam nog tot stand via het GroentenFruitBureau dat ophoudt te bestaan. Het is voor het eerst dat afzetorganisaties ook individueel financieel bijdroegen aan de inzending.

Of registreer je om te kunnen reageren.