Home

Nieuws

Plus pronkt met telers agf

Plus heeft brood en agf benoemd tot speerpuntgroep van de formule. Met een speciale seizoenskrant geeft Plus begin volgende week gas op het agf.

In de seizoenskrant staan groente en fruit van het seizoen centraal. De boodschap luidt dat Plus werkt met vaste telers en daardoor snel en voordelig goede kwaliteit groente en fruit kan leveren. De telers spelen een prominente rol in de seizoenskrant en vertellen over hun product.

Het prijssignaal komt aan bod met de zogenaamde ‘oogst van de week’. Klanten kunnen bijvoorbeeld een emmer vullen met Hollandse appels (2,5 kilo Elstar voor 3,99 euro). De seizoenskrant past in een grotere campagne met tv-spots op Nederland 1, 2 en 3 en RTL 4, 5 en 7.

Peter Garstenveld

Of registreer je om te kunnen reageren.