Home

Nieuws

Germains opent vestiging in Enkhuizen

Zaadbehandelingsbedrijf Germains opende afgelopen week in Enkhuizen een op zaadbehandelingen gerichte R&D-vestiging in Enkhuizen. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

"De vestiging zal ons Europese centrum voor onderzoek, ontwikkeling en commerciële activiteiten zijn", aldus commercieel directeur Daniel Johnson tijdens de opening. "Om ons bedrijf te laten groeien moeten we nieuwe, onderscheidende en innovatieve oplossingen en producten voor de zaadindustrie ontwikkelen. Een nauwere samenwerking met onze klanten en technische partners is belangrijk om ervoor te zorgen dat we het maximale uit het uitgangsmateriaal van onze klanten kunnen halen."

Europees R&D-Manager en vestigingsleider van Enkhuizen Ab Aarnoudse: "ons Europees verkoopteam introduceert twee verbeterde pellet-technologieën: ProDrill Direct & ProPill Select. De introductie van deze producten is een direct antwoord op de feedback van onze klanten over veranderende vraag uit de markt. In samenwerking met onze R&D-vestigingen in Engeland en Amerika zullen we de komende jaren nog een aantal belangrijke en vernieuwende behandelingen en producten op de markt brengen".

Of registreer je om te kunnen reageren.