Home

Nieuws

Floriade wint nationale innovatieprijs 2012

In het Scheepvaartmuseum in Amsterdam werden afgelopen vrijdag de Gouden Eeuw Awards voor de vierde keer uitgereikt.

Het evenement wil 'een ode wil brengen aan de creativiteit van de Nederlandse samenleving', Tijdens de uitreiking van de Gouden Eeuw Awards mocht Paul Beck, algemeen directeur Floriade 2012, de Nationale Innovatieprijs 2012 in ontvangst nemen.

 

Volgens de jury is de Floriade in Venlo 'een unieke, spannende en actieve beleving, gebaseerd op de bijdrage van de tuinbouw aan onze kwaliteit van leven, in combinatie met de regionale cultuur en de regionale kwaliteiten van het landschap. De Floriade staat voor een innovatieve en duurzame samenhang tussen mens en natuur. De Floriade leert de mens terug te keren naar de natuur en te leren van de natuur'

 

Eerdere winnaars van de Nationale Innovatieprijs zijn: Nederlands Openluchtmuseum voor HollandRama, de Efteling en het WNF voor PandaDroom, Dolfinarium voor De Droomwens en Spherium eerste Spacetrade Center.

Floriade

Of registreer je om te kunnen reageren.