Home

Nieuws

Vroegop blijft leverancier Dirk-winkels

Vroegop-Windig blijft de komende vijf jaar, naast Superunie, de productgroep AGF leveren aan winkelketens Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros-supermarkten.

Dat is onderdeel van een transactie van het handelsbedrijf met Detailresult Groep. Alle activiteiten die Vroegop-Windig vanuit haar distributiecentrum Bleiswijk voor aardappelen, groente en fruit (AGF) uitvoert, worden op 8 september aanstaande overgenomen door Detailresult Groep.

Vroegop-Windig is al meer dan dertig jaar AGF leverancier van de Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros-supermarkten. Detailresult Groep is in 2008 ontstaan uit een fusie van deze samenwerkende Dirk van den Broek-bedrijven en DekaMarkt. Detailresult Groep is lid van de Coöperatieve Inkoopvereniging Superunie.

De medewerkers van het distributiecentrum komen als gevolg van de overname in dienst van Detailresult Groep. Het management zal de komende jaren door Vroegop-Windig worden gevoerd, onder verantwoordelijkheid van Detailresult Groep. De betrokkenheid van Vroegop-Windig zal in de komende vijf jaar geleidelijk worden afgebouwd.

Detailresult Groep zal de komende maanden een compleet distributiecentrum voor verswaren inrichten, grenzend aan het voormalige Vroegop-Windig distributiecentrum in Bleiswijk. Dit ten behoeve van een totale versdistributie aan alle Dirk van den Broek, Bas van der Heijden en Digros-supermarkten. Na de uitbreiding zal DRG Bleiswijk op deze locatie werkgelegenheid bieden aan ongeveer driehonderd personen.

Bron: Groenten & Fruit - Auteur: Jeroen Verheul

Of registreer je om te kunnen reageren.