Home

Nieuws

Inschrijving Rijk Zwaan Experience geopend

Op 8 november 2012 vindt voor het eerst de ‘Rijk Zwaan Experience’ plaats. Groenteveredelingsbedrijf Rijk Zwaan uit De Lier geeft een aantal studenten die dag de gelegenheid om zelf te ervaren hoe het is om te werken bij een veredelingsbedrijf.

Deelnemers aan de Rijk Zwaan Experience krijgen niet alleen diverse presentaties en een rondleiding over het bedrijf, ze gaan vooral ook zelf aan de slag. In teamverband zullen de studenten hun kennis en ideeën over onderzoek en veredeling toepassen op diverse cases. De studenten zullen hierdoor veel leren over Rijk Zwaan en het veredelingsvak, en maken bovendien kans op een prijs.

De Rijk Zwaan Experience vindt plaats op het hoofdkantoor van Rijk Zwaan in De Lier. De inschrijving is vanaf nu geopend voor de volgende studenten:

- laatstejaars HBO-studenten toegepaste biologie of HLO;
- laatstejaars bachelorstudenten op het gebied van biologie, life sciences of plant sciences;
- masterstudenten op het gebied van biologie, life sciences of plant sciences.

Geïnteresseerde studenten kunnen hun CV met korte motivatie waarom ze willen deelnemen aan de Rijk Zwaan Experience vóór 30 september mailen naar experience@rijkzwaan.nl.

Interesseren voor veredelingsvak
De Rijk Zwaan Experience is de opvolger van de RZ Plant Sciences Award, de scriptieprijs die Rijk Zwaan vijf jaar lang heeft uitgereikt aan de student met de beste plantenkundige scriptie. Ook met de Rijk Zwaan Experience wil het veredelingsbedrijf studenten interesseren voor de veredelingssector, een sector waarin de komende jaren veel jonge talenten nodig blijven.

Rijk Zwaan

Of registreer je om te kunnen reageren.