Home

Nieuws

Greenery: koers blijft dezelfde

Het vertrek van commercieel directeur Bart Merkus betekent niet dat het commercieel beleid wijzigt.

Dat zegt The Greenery in reactie op het vertrek van het nieuwe directielid Merkus dat pas in dienst was per 1 januari. De extra directiezetel blijft ook gehandhaafd, zegt een woordvoerder. "Topman Philip Smits neemt voorlopig de taken over, voor de functie wordt een nieuwe invulling gezocht."

Het vertrek komt voor de buitenwereld als een verrassing. Merkus is wel de volgende in een reeks jonge directeuren die in korte tijd vertrekt bij de afzetorganisatie, zowel in het moederbedrijf als bij dochters. Topman Smits nam al de directeursfunctie waar bij de joint venture onderneming Inova Fruit, nadat van directeur Karel van der Linden afscheid was genomen.

Of registreer je om te kunnen reageren.