Home

Nieuws 2 reacties

Praat mee: geen week zonder G&F!

In de zomermaanden is het extra druk op veel tuinbouwbedrijven. Tegelijkertijd is het minder druk in de media, want velen zijn op zomervakantie, met de Tweede Kamer als lichtend voorbeeld (zomerreces van 6 juli tot en met 3 september).

Voor kranten en bladen aanleiding om met dunnere edities te komen of tijdelijk minder vaak uit te komen. Ook Groenten & Fruit verschijnt op 17 en 31 juli en op 14 augustus niet. Een logisch besluit? Want nieuws kan net zo goed op deze website worden gevonden en de teelttechnische vakinformatie kan even goed eens in de twee weken in het blad gelezen worden (wat wel best uitkomt omdat de werkdagen in de zomermaanden toch al zo lang zijn, zie ook de poll op de homepage)?


Of zal er een knagend gevoel ontstaan als er drie keer géén Groenten & Fruit op de mat ligt op de dinsdag?

Wat vindt u?

Redactie GFActueel

Laatste reacties

 • no-profile-image

  John

  Waar is de optie. Als er niet zoveel onzin en onwaarheden in stonden zou ik het wel lezen?

 • no-profile-image

  Ernst Jan Bos (Demand Agro Marketing)

  Nieuws hoeft zich in deze dagen niet meer alleen te verspreiden via drukwerk of print. Internet doe steeds meer zijn intrede bij het verspreiden van het nieuws. Via eigen kanalen, neem de website, is veel te vertellen. Met daarachter nog de diverse platformen van Social Media kan het nieuws zich goed verspreiden. Gaat dat het drukwerk helemaal laten verdwijnen? Daarvoor is het nog te vroeg denk ik, al zal het op termijn wel gebeuren.
  Neemt niet weg dat de vakbladen ook in de zomer last hebben van zgn "komkommertijd". Ik vind het daarom niet meer dan logisch een goed gevuld vakblad op de mat te krijgen dan een dun vlut blaadje waar al het nieuws bij elkaar geschraapt is.
  Ik noem dit mee gaan met de tijd dus een prima besluit.

Of registreer je om te kunnen reageren.