Home

Nieuws 4 reacties

Praat mee: handen af van onze Polen!

Na een aanslag op de Bulgaren en Roemenen worden nu ook de Polen aangepakt.

De PVV heeft een meldpunt opgericht voor klachten over overlast, maar ook over 'verdringing op de arbeidsmarkt' kan het hart gelucht worden. Een bespottelijk idee. Wie zich enigszins verdiept heeft in de materie weet dat de Polen juist een welkome aanvulling zijn voor het tekort aan arbeiders in onder meer de tuinbouw. Geen Nederlander die daarover klaagt.

Het is overigens geen geheim dat de PVV al langer de opsteling hanteert dat Midden- en Oost-Europeanen niet welkom zijn op de Nederlandse arbeidsmarkt. Maar met het meldpunt worden de Oost-Europeanen onnodig gestigmatiseerd als probleemveroorzakers.

De stelling luidt dan ook: Wilders, handen af van onze Polen!

U kunt rechtsboven op onze homepage stemmen of reageren op dit artikel.

Groenten & Fruit is benieuwd naar uw mening!

Redactie GFActueel

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Attie Adriaanse

  Als de fruitboeren en andere bedrijven hun produkten in de toekomst nog willen verkopen moet de poitiek nu acuut de werkloze nederlanders aan het werk zeten.
  Omdat de poitiek weg kijkt heeft Nedereland ca 1.4 miljoen werklozen.

 • no-profile-image

  Corianne Roza

  Voor iedereen die tegengas wil geven aan het verwerpelijke initiatief van de PVV: de Pools/Nederlandse rapper Mr. Polska heeft een website opgetuigd om je positieve ervaringen met MOE-mensen te delen: Meldpunt Waardevolle Gezelligheid. <>

 • no-profile-image

  Peter Verschuren

  Ik denk dat mijn laatste blog voor zich spreekt. <>

  Ik wil daar nog aan toevoegen dat ik tegen ieder initiatief ben dat polarisatie in de samenleving aanwakkert. Wat mij betreft leven we in een Europese samenleving. Je kunt wel een paar slagbomen wegzetten en wat lijntjes op een kaart tekenen, maar grenzen zijn in feite een verzinsel.

 • no-profile-image

  ComplimentBV - Ramon Scheepers

  Ik wil er nog wel iets aan toevoegen, al is het meeste al gezegd: <>

Of registreer je om te kunnen reageren.