www.gfactueel.nl, exclusief voor u!

In het magazine van Groenten & Fruit staan we uitgebreid stil bij de laatste ontwikkelingen in de tuinbouwsector. Of het nu het nieuwe hoofdpijndossier van de glassector, de paprikasnuitkever is, of de ontwikkelingen in concurrerende tuinbouwlanden.

Exclusief voor u!Groenten & Fruit is echter veel meer dan een waardevol magazine, het is een merk waar ook de website en de sectorale nieuwsbrieven voor glas, vollegrond en fruit integraal deel van uit maken. Vanaf 17 december kunt u dat gaan merken bij het bezoek aan onze actuele en met marktprijzen en analyses doorspekte website. Deze is dan namelijk alleen nog maar toegankelijk voor u als abonnee. Groenten & Fruit bedient u als abonnee exclusief en zo goed mogelijk door naar u te luisteren. Wij willen u zo goed als mogelijk bedienen in uw honger naar nieuws, markt- en vakinformatie. Ik nodig u van harte uit deze mogelijkheden te ontdekken via www.gfactueel.nl/nieuw.

Vergeet u zich vooral niet aan te melden met uw postcode en abonneenummer via www.gfactueel.nl/abonnees. Wij stellen de website speciaal voor u als abonnee samen en zouden het spijtig vinden als u de weg naar deze informatie niet zou vinden. Een snel overzicht van de meest in het oog springende marktanalyses en nieuwsberichten kunt u verkrijgen via onze nieuwsbrieven. Indien u zich aanmeldt op één van de exclusieve nieuwsbrieven van Groenten & Fruit, zorgen wij dat u op de hoogte blijft. Wilt u een overzicht met de informatie over uw eigen deelsector, kies dan één van de volgende nieuwsbrieven: Glas, Vollegrond of Fruit. Meldt u daarvoor aan via www.gfactueel.nl/nieuwsbrief. Wij zijn er voor u, exclusief!

Fabian Brockötter, hoofdredacteur.