Home

Nieuws

Univeg houdt vast aan Nederlandse positie

De Univeg Group heeft de huurovereenkomst voor het distributiecentrum in Waddinxveen met vijftien jaar verlengd, voorheen het Laurus-distributiecentrum langs de A12.

Hiermee is deze overeenkomst de langstlopende logistieke huuroverkomst die in 2012 in Nederland is gesloten. Dat meldt vastgoedmarkt.nl, de website gericht op onroerend goed. Univeg stootte recent wel sierteeltactiviteiten in Nederland af.

Het centrum in Waddinxveen valt onder het beheer van PointPark Properties (P3), de pan-Europese vastgoedmanager en ontwikkelaar van magazijnruimte.

Logistieke leaseovereenkomsten hebben in Nederland meestal een looptijd van drie tot vijf jaar. Maar aangezien het centrum in Waddinxveen op een voor Univeg perfecte locatie staat en aan al hun eisen voldoet, heeft de groep het logistieke park voor de lange termijn veilig willen stellen. De huidige leaseovereenkomst liep nog tot 2016, maar Univeg verlengde de overeenkomst ruim voor de einddatum tot 2027’, aldus Tim Hennes, hoofd asset management voor West-Europa bij P3.

Of registreer je om te kunnen reageren.