Home

Nieuws

Meld uw topper aan voor Medewerker van het Jaar

Voor de zesde keer organiseert Groenten & Fruit de verkiezing 'Medewerker van het Jaar'. Vanaf vandaag kunt u aan de redactie namen van medewerkers doorgeven die volgens u de titel dubbel en dwars verdienen.

De 'Medewerker van het Jaar' is een initiatief van Groenten & Fruit. Vorig jaar ging de titel naar Joost Rouwhorst van coöperatie Coforta.

De verkiezing is in het leven geroepen om medewerkers die uitzonderlijk presteren eens extra in het zonnetje te zetten. Wie verdient volgens u een dikke pluim? En waarom? Dat kan bijvoorbeeld zijn vanwege zijn of haar vele werk het afgelopen jaar, de bijzondere prestatie die een persoon binnen het bedrijf heeft geleverd of de motiverende rol die een medewerker binnen uw bedrijf speelt. Maar u kunt met de verkiezing ook iemand een steuntje in de rug geven. Kortom, vele argumenten zijn volgens ons mogelijk.

Opgeven voor maandag 7 januari
Ondernemers met een groente- of fruitbedrijf in de teelt, handel of periferie kunnen medewerkers tot en met maandag 7 januari voordragen bij de redactie. Ook medewerkers van bovengenoemde bedrijven kunnen een collega opgeven. Uit het aantal aanmeldingen kiest de redactie uiteindelijk drie genomineerden. Vervolgens kan er dan gestemd worden. Eind januari wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Natuurlijk wordt de winnaar op een passende manier beloond.

Kent u een medewerker die een gooi moeten kunnen doen naar de titel Medewerker van ’t jaar 2009? Geef die dan door via groenten&fruit@reedbusiness.nl. Vermeld in dat mailtje uw eigen naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer alsmede de naam, bedrijfsnaam en de functie van degene die u zou willen nomineren en waarom.

Of registreer je om te kunnen reageren.